Vårgrønn suppe
Enkel•25 min min
Fargen på maten kan bety mye for appetitten. De frosne ertene gir denne suppen den herlige vårfriske fargen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 stkpoteter
-
2 ssTINE® Meierismør , til steking
-
1 lgrønnsaksbuljong
-
250 gfrosne erter
-
1 ½ dl
-
4 ssfinhakket gressløk
Slik gjør du det
-
1
Rens og skjær løken i terninger. Hakk hvitløken fint. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
-
2
Fres løk og hvitløk i en kjele i ca 2 minutter. Tilsett potetene og la dem surre med ca 5 minutter. Hell buljongen i kjelen og la suppen koke ca 10 minutter. Legg i de frosne ertene.
-
3
La alt koke ytterligere 5 minutter. Kjør suppen i blender. Pynt med crème fraîche og hakket gressløk. Og server med godt brød til.