Vårgrønn suppe

Vårgrønn suppe

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 25 min
Fargen på maten kan bety mye for appetitten. De frosne ertene gir denne suppen den herlige vårfriske fargen.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk løk
1 stk hvitløksfedd
2 stk poteter
2 ss TINE Meierismør , til steking
1 l grønnsaksbuljong
250 g frosne erter
1 ½ dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
4 ss finhakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Rens og skjær løken i terninger. Hakk hvitløken fint. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
    2. Fres løk og hvitløk i en kjele i ca 2 minutter. Tilsett potetene og la dem surre med ca 5 minutter. Hell buljongen i kjelen og la suppen koke ca 10 minutter. Legg i de frosne ertene.
    3. La alt koke ytterligere 5 minutter. Kjør suppen i blender. Pynt med crème fraîche og hakket gressløk. Og server med godt brød til.
Tips!

Denne suppen er like god kald som varm.

Kommentar

Kommentarer

  • Sunniva

    2 år siden
    Prøvde denne suppen, og den ble veldig god, men det tok en del lenger tid enn 15min. I oppskriften står det at løken skal surre i 2 min, potetene i 5, buljongen i 10 og ertene 5. Det blir til sammen 22 min, og det er da uten oppkutting og blending. Håper dere kan rette opp i tiden, slik at man ikke begir seg ut på denne retten med en forventing om å ha maten klar etter ett kvarter :) Mvh Sunniva

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Sunniva, Takk for tilbakemeldingen og at du gjorde oss oppmerksom på det :) Vi endrer tid på denne i løpet av kort tid. God matlaging videre!

      Kommenter  (0)

      • Petter

        11 måneder siden
        Ja hva som er kort tid for Tine kan man jo lure på - he he tiden er nemlig fortsatt ikke rettet etter 6 mnd he he - men alle som kan lese skønner det vel

        Kommenter  (0)

        • Kathrin Lillestøl, Kundekonsulent

          11 måneder siden
          Takk for påminnelsen. Vi bringer det videre :)

          Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat