
Pølsesuppe
Pølser er godt å bruke i suppe. Sammen med hermetiske tomater og oregano, blir dette en fyldig og mettende suppe.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Rens og skjær løk i båter. Finhakk eller press hvitløk. Fres løk og hvitløk sammen med smør i en kjele.
- 2
Skjær pølse i biter og brun i et par minutter sammen med løken.
Tips
I vår variant har vi brukt falukorv, men du kan fint bruke andre typer pølse.
- 3
Bland hvetemel i crème fraîche og tilsett i gryten. Ha i hermetisk tomat, hønsebuljong og vann. La suppen trekke i 5 minutter på svak varme.
- 4
Smak til med urter, salt og pepper. Server gjerne med litt crème fraîche og en skive godt brød ved siden av.
Tips
Du kan fint bytte ut pølsebitene med stekt kjøttdeig eller karbonadedeig, så får du en god kjøttsuppe.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



