Tomat- og pastasuppe
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 2 dl ukokt pasta, , f eks fullkornsmakaroni
- 2 stykk hvitløksfedd
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 ss revet frisk ingefær
- 4 dl vann
- 1 beger TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 2 stykk grønnsaksbuljongterning
- 1 dl hakket basilikumblader
- 0.25 ts kajennepepper
Slik gjør du
1
Kok pasta som anvist på pakken.
2
Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
3
Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
TipsDu kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.
4
Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.
TipsHa gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.