
Tomat- og pastasuppe
Enkel•20 min min
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlukokt pasta , f eks fullkornsmakaroni
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 ss
-
1 bokshermetiske tomater
-
1 ssrevet frisk ingefær
-
4 dlvann
-
1 beger
-
2 stkgrønnsaksbuljongterninger
-
1 dlhakket basilikumblader
-
¼ tskajennepepper
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
-
3
Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
Tips
Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.
-
4
Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.