tablecloth-basil
Tomat- og pastasuppe
(9)

Tomat- og pastasuppe

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dlukokt pasta, f eks fullkornsmakaroni
2 stkhvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
1 bokshermetiske tomater
1 ssrevet frisk ingefær
4 dlvann
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stkgrønnsakbuljongterninger
1 dlhakket basilikumblader
¼ tskajennepepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
    3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
      blue heart
      Tips!

      Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.

    4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.
blue heart
Tips!

Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff