Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Tomat- og pastasuppe

Enkel
20min

Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

3.7
(10)
Next ImageTomat- og pastasuppe

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
ukokt pasta, f eks fullkornsmakaroni
2 stk
hvitløksfedd
1 boks
hermetiske tomater
1 ss
revet frisk ingefær
4 dl
vann
2 stk
grønnsaksbuljongterning
1 dl
hakket basilikumblader
0.25 ts
kajennepepper

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.

  3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.

    Tips

    Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.

  4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter