
Tomat- og pastasuppe
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken.
- 2
Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
- 3
Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
Tips
Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.
- 4
Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.
Tips
Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
