Tomat- og pastasuppe

Tomat- og pastasuppe

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl ukokt pasta , f eks fullkornsmakaroni
2 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
1 boks hermetiske tomater
1 ss revet frisk ingefær
4 dl vann
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stk grønnsaksbuljongterninger
1 dl hakket basilikumblader
¼ ts kajennepepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
    3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.
      Tips!

      Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.

    4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.
Tips!

Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • IBO

    4 år siden
    SAD

    Kommenter  (3)

    • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

      4 år siden
      Hei! Synd om suppen ikke falt i smak. En slik suppe er ganske mild. Om du ønsker å spice den opp, kan du ha i litt mer frisk ingefær og teskje hakket frisk chili.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat