Tomatpai med Østavind

Tomatpai med Østavind®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Enklere blir det ikke. Oppskrift på hjemmelaget pai uten egg som lages i en fei, og smaker nydelig med løk, spinat, tomat og masse ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Paibunn
150 g TINE Lett Crème Fraîche 18 %
100 g Østavind®
1 stk rødløk
4 stk tomater
100 g frisk spinat
½ ts salt
¼ ts pepper

Til servering

100 g Østavind®

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut paideigen på et stekebrett med bakepapiret fremdeles på undersiden.
    2. Smør crème fraîche utover, men la det være en ren kant på ca. 3 cm rundt hele. Riv Østavind og fordel utover.
      Tips!

      Lag gjerne paideig fra bunnene av, gjerne grov. Du kan selvfølgelig også lage den i en paiform om du ønsker det.

    3. Del løk og tomat i skiver. Fordel spinat, løk og tomat utover og brett den rene kanten inn over fyllet slik at du får en dobbel kant. Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 30 minutter.
    4. Riv ekstra Østavind over og server.
Tips!

Server gjerne paien toppet med fersk pesto for mer farge og smak. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat