Pizza med blåmuggost og karamelliserte pekannøtter
Enkel
30min
I denne pizzaen møter salt og fyldig blåmuggost søt og fruktig pære og knasende karamelliserte pecannøtter. Pizzaen kan nytes som hovedrett, men kan også serveres som tapas eller fingermat i festlig lag. Oppskriften gir en italiensk pizza med tynn og sprø bunn, uten bruk av pizzaovn, pizzastein eller andre hjelpemidler.
4.1
(25)

Ingredienser
Karamelliserte pecannøtter
70 g
pekannøtt
2 ss
flytende honning
½ ts
salt
Pizza
1 ts
tørrgjær
4 dl
vann
1 ts
salt
275 g
pizzamel type "00" eller vanlig hvetemel
250 g
hvetemel
2 stk
små pære
100 g
Slik gjør du
Karamelliserte pecannøtter
Pizza
Tips
Har du ikke tipo 00-mel så kan du bruke vanlig hvetemel.Tips
Hvis du har en pizzastein, så bruk den.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Tipo 00 kan erstattes av durummel, men pizzabunnene kan også lages av bare hvetemel. Prøv deg gjerne litt frem med forskjellige meltyper. Grovere mel kan også brukes.





