Tips
Tipo 00 kan erstattes av durummel, men pizzabunnene kan også lages av bare hvetemel. Prøv deg gjerne litt frem med forskjellige meltyper. Grovere mel kan også brukes.
Dette er en «pizza bianca» uten tomat, der den friske smaken av hvit geitost kommer tydelig fram. Den litt syrlige smaken på osten balanseres med honningens sødme, knasende ristede pinjekjerner og fersk ruccola setter prikken over i`en. Oppskriften gir en italiensk pizza med tynn og sprø bunn, uten bruk av pizzaovn, pizzastein eller andre hjelpemidler.

Tipo 00 kan erstattes av durummel, men pizzabunnene kan også lages av bare hvetemel. Prøv deg gjerne litt frem med forskjellige meltyper. Grovere mel kan også brukes.
Hvis du har en pizzastein, så bruk den.
Slik rister du pinjekjerner: Ha pinjekjernene i en tørr panne på medium sterk varme. Stek til pinjekjernene får en gyllen farge. Pass på, det går fort fra gyllen til svidd.