Pasta med valnøttsaus
Enkel•20 min min
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter. Her har du oppskrift på en kjapp og mettende vegetarisk pastarett med smakfull valnøttsaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
50 gpinjekjerner
-
400 gtagliatelle eller annen god pasta
-
200 gsukkererter
Valnøttsaus
-
150 gvalnøtter
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
2 ssolivenolje
-
¼ tshavsalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
3 dlTINE® Matfløte eller Kremfløte
Til servering
-
50 gRevet JARLSBERG® eller annen god ost
-
100 gspirer
-
10 stkhakkede valnøtter til pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne ved middels varme.
-
2
Kok pastaen "al dente" i godt saltet vann. Kok sukkerertene ved siden av.
-
3
Ha deretter pinjekjerner og valnøtter, hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en food processor.
-
4
Kok opp fløten, slå den over nøttene og miks til en nesten glatt saus. Bland valnøttsausen med den nykokte pastaen.
-
5
Server pastaen med revet ost, sukkererter, spirer og hakkede valnøtter.