
Pasta med blåmuggostsaus, brokkoli og valnøtter
Enkel•20 min min
Oppskrift på lettvint og smakfull pastamiddag. Retten kan også passe for vegetarianere, dersom du kutter ut skinken.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gnykokt penne eller annen pasta
-
2 dl
-
140 gSelbu Blå® Original eller annen blåmuggost
-
250 gbrokkoli
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 dlhakkede valnøtter
-
200 gspekeskinke
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
-
2
Kok opp creme fraiche. Smuldre i blåmuggost og sett til siden.
-
3
Forvell brokkoli, og legg noen buketter til side. Vend resten av brokkolien i sausen. Kjør til en glatt saus med stavmikser. Smak sausen til med salt og pepper.
-
4
Del brokkolien i mindre biter og bland i sausen.
-
5
Bland saus og nykokt pasta. Legg på serveringsfat, strø over valnøtter, og legg på skiver av spekeskinke og brokkolibuketter.