Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater

Enkel
30min

Kyllingfilet med soltørket tomat, fersk basilikum og den smakfulle Jarlsberg®-osten vi er så glade i.

3.6
(33)
Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 stk
soltørket tomat
4 ss
basilikumblader (finhakket)
200 g
Jarlsberg® Original (skåret i staver)
8 stk
trepinne (evt. bommullshyssing)

Slik gjør du

Tips

Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på minst 73 grader, men ikke mye mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter