Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater
Enkel•30 min20 min
Kyllingfilet med soltørket tomat, fersk basilikum og den smakfulle Jarlsberg®-osten vi er så glade i.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 stksoltørkede tomater
-
4 ssbasilikumblader (finhakket)
-
200 gJarlsberg® Original (skåret i staver)
-
8 stktrepinner (evt. bommullshyssing)
-
150 gJarlsberg® Original , revet
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 220 °C.
-
2
Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper. Strimle tomat og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsberg®. Fest lommene sammen med tannpirkere eller surr med bomullshyssing.
-
3
Legg filetene i et ildfast fat. Dryss over litt salt og pepper og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Ha på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er lett gjennomstekte.