Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater
Enkel
30min
Kyllingfilet med soltørket tomat, fersk basilikum og den smakfulle Jarlsberg®-osten vi er så glade i.
3.6
(32)

Ingredienser
4 stk 
 kyllingfilet 
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
4 stk 
 soltørket tomat 
4 ss 
 basilikumblader (finhakket)
200 g 
Jarlsberg® Original (skåret i staver)
8 stk 
 trepinne (evt. bommullshyssing)
150 g 
Jarlsberg® Original, revet
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på minst 73 grader, men ikke mye mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.




