Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater

Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Kyllingfilet med soltørket tomat, fersk basilikum og den smakfulle Jarlsberg®-osten vi er så glade i.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter
½ ts salt
¼ ts pepper
4 stk soltørkede tomater
4 ss basilikumblader (finhakket)
200 g Jarlsberg® Original (skåret i staver)
8 stk trepinner (evt. bommullshyssing)
150 g Jarlsberg® Original , revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 220 °C.
    2. Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper. Strimle tomat og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsberg®. Fest lommene sammen med tannpirkere eller surr med bomullshyssing.
    3. Legg filetene i et ildfast fat. Dryss over litt salt og pepper og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Ha på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er lett gjennomstekte.
Tips!

Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på minst 73 grader, men ikke mye mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat