
Kylling- og grønnsakform
Kylling i form med brokkoli, squash og bacon er et middagstips som passer til hele familien i en travel hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kylling- og grønnsakform:
Dressing:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form eller en liten langpanne.
- 2
Del kyllingfilet i to. Press sitronsaft over kyllingen. Ringle litt olivenolje over, og krydre med salt og pepper.
- 3
Rens og kutt brokkoli, squash, løk og hvitløk i mindre biter.
- 4
Varm smør i en vid stekepanne, og stek alle grønnsakene lett i smøret. Legg grønnsakene i en ildfast form og kyllingen over grønnsakene.
- 5
Del bacon i mindre biter, og fordel det rundt kyllingen. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.
Dressing:
- 6
Bland hakket hvitløk, crème fraîche, kremost og sennep. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt eddik. Server til kyllingpannen.
Tips
Bytt gjerne ut kyllingfileten med skiver av svinefilet.