Kylling- og grønnsakform
Kylling i form med brokkoli, squash og bacon er et middagstips som passer til hele familien i en travel hverdag.

Ingredienser
Kylling- og grønnsakform:
Dressing:
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form eller en liten langpanne. 
- 2Del kyllingfilet i to. Press sitronsaft over kyllingen. Ringle litt olivenolje over, og krydre med salt og pepper. 
- 3Rens og kutt brokkoli, squash, løk og hvitløk i mindre biter. 
- 4Varm smør i en vid stekepanne, og stek alle grønnsakene lett i smøret. Legg grønnsakene i en ildfast form og kyllingen over grønnsakene. 
- 5Del bacon i mindre biter, og fordel det rundt kyllingen. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter. 
Dressing:
- 6Bland hakket hvitløk, crème fraîche, kremost og sennep. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt eddik. Server til kyllingpannen. 
Tips
Bytt gjerne ut kyllingfileten med skiver av svinefilet.






