Pasta og pølseform
Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form. 
- 2Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann. 
- 3Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver. 
- 4Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form. 
- 5Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter. 
Tips
Du kan variere med ulike typer kjøtt. Erstatt gjerne pølsebitene med revet kyllingkjøtt, stekte biter av kyllingfilet, sprøstekt bacon eller bogskinke skåret i terninger.






