Skip to main content

Pølse med potetgrateng

Enkel
45min

En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.

3.9
(44)
Next ImagePølse med potetgrateng

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

750 g
potet
0.5 stk
terning grønnsaksbuljong
2 fedd
hvitløk
1 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
Norvegia® Revet
5 stk
magre wienerpølse (evt. annen type pølser)

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 225°C.

  2. Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.

  3. Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.

  4. Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter