Skip to main content

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

Enkel
30min

Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

3.9
(139)
Next ImagePølsegryte med karri  og Crème Fraîche

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl
fullkornpasta, ukokt
2 stk
løk, i båter
1 stk
rød paprika, i terninger
10 stk
medium store sjampinjong, i skiver
2 ss
solsikkeolje
1 ts
karripasta
1 stk
purre, i ringer
500 g
kjøttpølse av kylling og kalkun, i skiver
1 ss
frisk, hakket kruspersille
0.5 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.

  3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.

  4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter