Lett pølsegryte
Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 2 dl ris, , ukokt
- 600 g pølse, (gjerne falukorv av kalkun)
- 2 stykk løk
- 1 stykk rød paprika
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1.5 ss soyasaus
- 0.5 ts pepper
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 2 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 150 g grønne bønner, (eventuelt andre grønnsaker)
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
Slik gjør du
1
Kok risen etter anvisningen på pakken.
2
Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
3
Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
4
Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
5
Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.