Skip to main content

Lett pølsegryte

Enkel
15min

Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

4.0
(61)
Next ImageLett pølsegryte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
ris, ukokt
600 g
pølse (gjerne falukorv av kalkun)
2 stk
løk
1 stk
rød paprika
1.5 ss
soyasaus
0.5 ts
pepper
150 g
grønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok risen etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.

  3. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.

  4. Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.

  5. Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter