
Pølse i form
Gled barna med pølse i form. Falukorv kan du variere med mye godt, som smeltet ost, basilikum og soltørkede tomater.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pølse i form:
Ris med løk og sukkererter:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225°C
- 2
Del pølse i store biter og skjær dype snitt i pølsen, men ikke helt igjennom. Fyll snittene i pølsen med soltørket tomat, basilikum og revet ost.
- 3
Legg pølsen i en ildfast form og strø over eventuelt over litt ekstra ost. Gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Ris med løk og sukkererter:
- 4
Kok ris i grønnsaksbuljong uten lokk i ca. 11 minutter.
- 5
Rens og skjær sukkerter og løk i biter. Rør sukkererter og løk i risen når 2 minutter gjenstår av koketiden. Krydre med pepper. Hakk noen basilikumblader og bland dem i risen. Server dette til falukorven.
Tips
Har du ikke falukorv, kan du bruke røkt kjøttpølse til denne retten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



