Skip to main content

Pølsegrateng

Enkel
45min

Oppskrift på en enkel og god pølsegrateng som passer godt som middagstips i hverdagen. En barnevennlig middag med gode smaker som kjøttpølse, sennep, løk og paprika.

3.8
(199)
Next ImagePølsegrateng

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

350 g
smaksterke pølse
1 stk
rød paprika
6 stk
potet
2 stk
løk
1 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
2 ss
sennep
3 ss
finhakket frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.

  3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.

  4. Bland crème fraîche og sennep i en bolle. Ha potet- og pølseblandingen i en ildfast form. Hell over blandingen med crème fraîche og topp med revet ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk rosmarin.

    Tips

    Det smaker godt med litt frisk sitron i crème fraîche-sausen.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Prøv denne vrien på pytt i panne. Bruk grønnsaker du har i kjøleskapet eller andre rester.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter