Tips
Nakkekoteletter har isprengt fett i kjøttet, mens svinekoteletter har fettet sittende rundt kanten av kjøttet. Du kan skjære bort fettet før du serverer.
Antall porsjoner
4
Nakkekoteletter har isprengt fett i kjøttet, mens svinekoteletter har fettet sittende rundt kanten av kjøttet. Du kan skjære bort fettet før du serverer.
Server gjerne med litt med fersk timian på toppen.
Tips
Svinekoteletter trenger ikke være en kjedelig hverdagsmiddag. Med soppsaus, tomatsalat og potetbåter blir det rene festmaten.

Nakkekoteletter har isprengt fett i kjøttet, mens svinekoteletter har fettet sittende rundt kanten av kjøttet. Du kan skjære bort fettet før du serverer.
Server gjerne med litt med fersk timian på toppen.
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Bruk sterk varme og legg ikke for mye kjøtt i pannen samtidig.