Koteletter med soppsaus
Enkel
20min
Svinekoteletter trenger ikke være en kjedelig hverdagsmiddag. Med soppsaus, tomatsalat og potetbåter blir det rene festmaten.
4.0
(68)

Ingredienser
Potet:
8 stk
potet
Nakkekoteletter med soppsaus:
200 g
sjampinjong
2 ss
TINE® Meierismør, til steking
4 stk
nakkekoteletter eller andre type koteletter
2 dl
vann
½ stk
kjøttbuljong eller 2 teskje kalvefond fra flaske
2 ss
fersk timian eller tørket
Tomatsalat
4 stk
store tomat
1 stk
rødløk
½ potte
frisk basilikum
½ stk
sitron (saften)
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Tomatsalat
Nakkekoteletter med soppsaus:
Tips
Nakkekoteletter har isprengt fett i kjøttet, mens svinekoteletter har fettet sittende rundt kanten av kjøttet. Du kan skjære bort fettet før du serverer.
Tips
Server gjerne med litt med fersk timian på toppen.
Tomatsalat
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Bruk sterk varme og legg ikke for mye kjøtt i pannen samtidig.





