Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kjøttboller med sting

Enkel
30min

Kjøttboller er en populær tapasrett. Disse kjøttbollene har en god og spennende smak, og krever at man liker det litt «hot».

3.8
(38)
Kjøttboller med sting

Ingredienser

Tzatziki:

1 stk
agurk
3 stk
hvitløksfedd
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Kjøttboller:

500 g
karbonadedeig
0.5 dl
strøkavring
½ stk
finhakket løk
1 stk
egg
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet sort pepper
1 ts
sennep
1 ts
sambal oelek
1 ts
tørket oregano/mynte
3 ss
TINE® Meierismør til steking

Pasta:

400 g
pastaskruer eller annen pasta

Slik gjør du

kjøttboller:

pasta:

  1. Tips

    Kjøttbollene kan lages lang tid i forveien. Rett før servering kan du varme dem opp i langpanne i stekeovnen på 200 °C til de er gjennomvarme. Kjøttbollene kan også gjerne serveres kalde.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter