Kjøttboller med sting
Enkel
30min
Kjøttboller er en populær tapasrett. Disse kjøttbollene har en god og spennende smak, og krever at man liker det litt «hot».
3.8
(38)

Ingredienser
kjøttboller:
500 g
karbonadedeig
0.5 dl
strøkavring
1 beger
½ stk
finhakket løk
1 stk
egg
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet sort pepper
1 ts
sennep
1 ts
sambal oelek
1 ts
tørket oregano/mynte
3 ss
TINE® Meierismør til steking
pasta:
400 g
pastaskruer eller annen pasta
Slik gjør du
kjøttboller:
pasta:
Tips
Kjøttbollene kan lages lang tid i forveien. Rett før servering kan du varme dem opp i langpanne i stekeovnen på 200 °C til de er gjennomvarme. Kjøttbollene kan også gjerne serveres kalde.
Trykk for å vurdere oppskriften





