Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus
Middels
25min
Kjøttboller er et alltid like populært innslag på koldtbordet. Her er oppskrift på noen kjøttboller med eksotiske smaker som koriander, gurkemeie og tørket aprikos. Med myntesaus og hvitløksaus smaker de helt fantastisk og bør prøves!
4.1
(30)

Ingredienser
1 stk 
 løk 
10 stk 
tørkede  aprikos 
500 g 
 kjøttdeig 
2 ts 
 salt 
½ ts 
nykvernet  pepper 
1 ss 
 sitronsaft 
2 ss 
hakket frisk  koriander eller 2 ts malt tørket krydder
1 ts 
 gurkemeie 
1 ts 
 sukker 
Til steking:
2 ss 
Hvitløksaus:
3 stk 
 hvitløksfedd 
1 ss 
 olivenolje 
1 ss 
 sitronsaft 
1 ts 
 honning 
Slik gjør du
Myntesaus
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Oppskriften fungerer også bra uten tørket aprikos.





