
Kjøttboller med rød linseragu
En mettende og god oppskrift på kjøttboller for hele familien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kjøttboller:
Linseragu:
couscous:
Fremgangsmåte
- 1
Bland små havregryn med melk og la svelle i ca. 5 minutter.
- 2
Rist sesamfrø i en tørr, varm stekepanne. Tilsett egg, salt, kanel, ingefær, sesamfrø og karbonadedeig i melke- og havregrynblandingen. Bland til en jevn farse, gjerne i kjøkkenmaskin. Har du ikke det, bruk miksmaster.
- 3
Form farsen til ca. 20 boller. Stek dem i smør i en stekepanne i ca. 10 minutter.
linseragu:
- 4
Rens og hakk løk og stek den i smør. Tilsett linser og knuste tomater. La det koke i noen minutter. Tilsett crème fraîche, salt og pepper.
couscous:
- 5
Kok couscous som anvist på pakken.
Tips
Ragu (fra fransk, av ragoûter «gi appetitt») er en matrett av kokte eller stekte kjøttstykker i sterkt krydret saus.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



