Kjøttboller med rød linseragu
Middels
40min
En mettende og god oppskrift på kjøttboller for hele familien.
4.6
(16)

Ingredienser
Kjøttboller:
0.5 dl 
små  havregryn eller bokhveteflak
1.5 dl 
0.5 dl 
 sesamfrø 
1 stk 
 egg 
1 ts 
 salt 
1 ts 
 kanel 
1 ts 
 ingefær, frisk eller malt
400 g 
 kjøttdeig 
2 ss 
TINE® Meierismør til steking
Linseragu:
1 stk 
 løk 
1 ss 
TINE® Meierismør til steking
400 g 
ferdig kokte røde  linser 
1 boks 
knuste  hermetiske tomater à 400 g
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
couscous:
2 dl 
 couscous 
Slik gjør du
linseragu:
couscous:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ragu (fra fransk, av ragoûter «gi appetitt») er en matrett av kokte eller stekte kjøttstykker i sterkt krydret saus.






