
Kjøttboller i tomatsaus
Kjøttboller i tomatsaus er manges favorittmiddag, og her lager du dem fra bunnen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris som anvist på pakken.
- 2
Bland sammen kjøttdeig, egg, salt, pepper og sitronskall til en farse. Form ca. 16 runde boller.
- 3
Stek bollene i halvparten av smøret i en stekepanne til de får en fin farge. Hell i tomat og fløte, og la det koke i ca. 5 minutter. Krydre sausen med salt og pepper.
- 4
Rens og skjær kål i grove biter. Stek den raskt i resten av smøret i en stekepanne. Server kjøttboller og kål i tomatsaus, med ris ved siden av.
Tips
Ønsker du mer smak i kjøttbollene, kan du blande hakket chili i deigen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


