Spaghetti med kjøttboller
Enkel
30min
Hvem kan vel motstå hjemmetrillede kjøttboller servert med spagetti og en herlig pastasaus?
4.1
(285)

Ingredienser
Pastasaus:
1 stk
løk
1 ss
olivenolje
1 stk
hvitløksfedd
1 boks
hermetiske tomater à 400 g
1 dl
vann
2 ss
oreganokrydder, ev. frisk hakket oregano
1 stk
grønnsaksbuljongterning
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ts
sukker (kan sløyfes)
Kjøttboller:
400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
1 stk
egg
100 g
parmesan
2 stk
hvitløksfedd
¼ ts
oreganokrydder
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
olivenolje (gjerne blandet med smør) til steking
spagetti:
400 g
ukokt spaghetti
Slik gjør du
Kjøttboller:
Tips
Hvis du fukter hendene med kaldt vann, klistrer ikke deigen seg så lett.
Spagetti:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan fint erstatte kjøttdeigen med samme mengde kyllingkjøttdeig.



