Skip to main content

Burritokjøttboller med bønnesalat

Enkel
25min

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

4.7
(9)
Next ImageBurritokjøttboller med bønnesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

800 g
kjøttdeig
1 pose
Old El Paso Burrito Spice Mix
2 ss
TINE® Meierismør, til steking
1 glass
Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 boks
kidneybønner
1 boks
kikerter
2 stk
vårløk, finhakket
2 ss
frisk koriander, finhakket
1.5 dl
olivenolje
1 stk
sitron
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.

  2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.

  3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.

Bønnesalat:

  1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter