Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Burritokjøttboller med bønnesalat

Enkel
25min

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

4.7
(9)
Next ImageBurritokjøttboller med bønnesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

800 g
kjøttdeig
1 pose
Old El Paso Burrito Spice Mix
2 ss
TINE® Meierismør, til steking
1 glass
Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 boks
kidneybønner
1 boks
kikerter
2 stk
vårløk, finhakket
2 ss
frisk koriander, finhakket
1.5 dl
olivenolje
1 stk
sitron
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.

  2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.

  3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.

Bønnesalat:

  1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter