placeholder image
0

Trippel ostedilla

(77)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Quesadillas

150 gskinke, i skiver
200 gTINE Revet Ost Original
1 pakkeOld El Paso Medium Flour Tortillas
50 gruccola

Guacamole

4 stkspisemodne avokadoer
1 stkhvitløksfedd, finhakket
4 ssfrisk koriander, finhakket
1 tstacokrydder
½ stksitroner, evt. 1 lime
1 dlTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  • Quesadillas

    1. Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
    2. Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
  • Guacamole

    1. Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
    2. Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.

      Tips:

      Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.

    3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.

Tips:

Du kan også bruke annet skinkepålegg, eller ferdigstekt kyllingkjøtt. 

Kommentarer