Trippel ostedilla
Enkel•25 min min
Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.
Ingredienser
Antall porsjoner
Quesadillas
-
150 gskinke , i skiver
-
200 g
-
1 pakketortillalefse
-
50 gruccola
Guacamole
-
4 stkspisemodne avokado
-
1 stkhvitløksfedd , finhakket
-
4 ssfrisk koriander , finhakket
-
1 tstacokrydder
-
½ stksitron , evt. 1 lime
-
1 dl
Slik gjør du det
-
1
Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
-
2
Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
Guacamole
-
3
Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
-
4
Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.
Tips
Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.
-
5
Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.