Trippel ostedilla
Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
Quesadillas
- 150 g skinke, , i skiver
- 200 g TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 pakke tortillalefse
- 50 g ruccola
Guacamole
- 4 stykk spisemodne avokado
- 1 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 4 ss frisk koriander, , finhakket
- 1 ts tacokrydder
- 0.5 stykk sitron, , evt. 1 lime
- 1 dl TINE® Lettrømme 17 %
Slik gjør du
1
Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
2
Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
Guacamole
1
Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
2
Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.
TipsDu kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.
3
Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.
TipsDu kan også bruke annet skinkepålegg, eller ferdigstekt kyllingkjøtt.