Trippel ostedilla

Trippel ostedilla

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.

Ingredienser

Antall porsjoner

Quesadillas

150 g skinke , i skiver
200 g TINE Revet Ost Original
1 pakke tortillalefse
50 g ruccola

Guacamole

4 stk spisemodne avokadoer
1 stk hvitløksfedd , finhakket
4 ss frisk koriander , finhakket
1 ts tacokrydder
½ stk sitron , evt. 1 lime
1 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
    2. Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
  1. Guacamole

    1. Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
    2. Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.
      Tips!

      Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.

    3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.
Tips!

Du kan også bruke annet skinkepålegg, eller ferdigstekt kyllingkjøtt. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat