Tacokjøttboller med potetmos
Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 800 g svinekjøttdeig
- 1 pose tacokrydder
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 6 dl vann
- 2 ss TINE® Meierismør
- 0.25 ts salt
- 4 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett, eller vann
- 2 pose potetmospulver
Slik gjør du
1
Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
2
Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
3
Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
TipsDisse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.