Skip to main content

Tacokjøttboller med potetmos

Enkel
30min

Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.

3.8
(38)
Next ImageTacokjøttboller med potetmos

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

800 g
svinekjøttdeig
1 pose
tacokrydder
2 ss
TINE® Meierismør til steking
6 dl
vann
0.25 ts
salt
2 pose
potetmospulver

Fremgangsmåte

  1. Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.

  2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.

  3. Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter