Kyllingquesadillas
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Quesadillas med kylling:
-
1 stkgrillet kylling
-
1 stkpaprika
-
1 stkrødløk
-
1 sssolsikkeolje
-
1 posetacokrydder
-
4 dlNorvegia® Original eller annen god gulost
-
8 stktortillalefser
Guacamole:
-
2 stkavokado
-
1 sshvitløksfedd
-
1 ssolivenolje
-
3 sslimesaft , ev. sitron
-
½ tssalt eller havsalt
-
½ tspepper
Salat:
-
4 dlsalatblader
-
4 stktomater
-
½ stkrødløk
-
200 ggod og crispy mais
-
3 dl
-
1 glasstacosaus
Slik gjør du det
-
1
Skjær kyllingkjøtt og paprika i terninger og løk i strimler. Stek kylling, paprika og løk i olje, og krydre med tacokrydder.
-
2
Legg fyll og ost på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.
guacamole:
-
3
Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
-
4
Press i hvitløk og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sette guacamolen kaldt fram til servering.
salat:
-
5
Bland salat, tomat, rødløk og mais i en bolle. Skjær quesadillas i kakestykker og server med salat, rømme, tacosaus og guacamole.