Kyllingquesadillas

(67)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Quesadillas er tortillaer fylt med ost. Varianten med kylling er en enkel og veldig god middag som hele familien vil sette pris på.

Antall porsjoner

Ingredienser

Quesadillas med kylling:

1 stkgrillet kylling
1 stkpaprika
1 stkrødløk
1 sssolsikkeolje
1 posetacokrydder
4 dlNorvegia® Original eller annen god gulost
8 tstortillalefser

Guacamole:

2 stkavokado
1 sshvitløksfedd
1 ssolivenolje
3 sslimesaft, ev. sitron
½ tssalt eller havsalt
½ tspepper

Salat:

4 dlsalatblader
4 stktomater
½ stkrødløk
200 ggod og crispy mais
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 glasstacosaus

Slik gjør du det

  • Quesedillas med kylling:

    1. Skjær kyllingkjøtt og paprika i terninger og løk i strimler. Stek kylling, paprika og løk i olje, og krydre med tacokrydder.
    2. Legg fyll og ost på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.
  • guacamole:

    1. Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
    2. Press i hvitløk og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sette guacamolen kaldt fram til servering.
  • salat:

    1. Bland salat, tomat, rødløk og mais i en bolle. Skjær quesadillas i kakestykker og server med salat, rømme, tacosaus og guacamole.

Tips:

Quesadillas er perfekt turmat. De kan tilberedes rett over bålet, eller lages helt ferdige hjemme og medbringes på tur.

Kommentarer

  Legg til kommentar