Kyllingquesadillas

Kyllingquesadillas

8
107
Enkel30 min
Quesadillas er tortillaer fylt med ost. Varianten med kylling er en enkel og veldig god middag som hele familien vil sette pris på.

Ingredienser

Antall porsjoner

Quesadillas med kylling:

  • 1 stk
    grillet kylling
  • 1 stk
    paprika
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 ss
    solsikkeolje
  • 1 pose
    tacokrydder
  • 4 dl
    Norvegia® Original eller annen god gulost
  • 8 stk
    tortillalefser

Guacamole:

  • 2 stk
    avokado
  • 1 ss
    hvitløksfedd
  • 1 ss
    olivenolje
  • 3 ss
    limesaft , ev. sitron
  • ½ ts
    salt eller havsalt
  • ½ ts
    pepper

Salat:

  • 4 dl
    salatblader
  • 4 stk
    tomater
  • ½ stk
    rødløk
  • 200 g
    god og crispy mais
  • 3 dl
  • 1 glass
    tacosaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kyllingkjøtt og paprika i terninger og løk i strimler. Stek kylling, paprika og løk i olje, og krydre med tacokrydder.

  2. 2

    Legg fyll og ost på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.

guacamole:

  1. 3

    Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.

  2. 4

    Press i hvitløk og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sette guacamolen kaldt fram til servering.

salat:

  1. 5

    Bland salat, tomat, rødløk og mais i en bolle. Skjær quesadillas i kakestykker og server med salat, rømme, tacosaus og guacamole.

Tips

Quesadillas er perfekt turmat. De kan tilberedes rett over bålet, eller lages helt ferdige hjemme og medbringes på tur.

Del denne oppskriften: