Kyllingquesadillas

Kyllingquesadillas

Kommentarer 6
  • Enkel
  • 30 min
Quesadillas er tortillaer fylt med ost. Varianten med kylling er en enkel og veldig god middag som hele familien vil sette pris på.

Ingredienser

Antall porsjoner

Quesadillas med kylling:

1 stk grillet kylling
1 stk paprika
1 stk rødløk
1 ss solsikkeolje
1 pose tacokrydder
4 dl Norvegia® Original eller annen god gulost
8 ts tortillalefser

Guacamole:

2 stk avokado
1 ss hvitløksfedd
1 ss olivenolje
3 ss limesaft , ev. sitron
½ ts salt eller havsalt
½ ts pepper

Salat:

4 dl salatblader
4 stk tomater
½ stk rødløk
200 g god og crispy mais
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 glass tacosaus

Slik gjør du det

    1. Skjær kyllingkjøtt og paprika i terninger og løk i strimler. Stek kylling, paprika og løk i olje, og krydre med tacokrydder.
    2. Legg fyll og ost på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.
  1. guacamole:

    1. Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens.
    2. Press i hvitløk og bland det i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sette guacamolen kaldt fram til servering.
  2. salat:

    1. Bland salat, tomat, rødløk og mais i en bolle. Skjær quesadillas i kakestykker og server med salat, rømme, tacosaus og guacamole.
Tips!

Quesadillas er perfekt turmat. De kan tilberedes rett over bålet, eller lages helt ferdige hjemme og medbringes på tur.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Andrea

    1 år siden
    Hva er kaloriinnholdet i denne oppskriften?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Andrea, Det er vanskelig for å oss å regne ut for deg da vi ikke vet hvilke produkter du velger i butikken. Les bak på produktene dine og regn sammen :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Sara

    2 år siden
    Går det an å steke quesadillasene i ovnen i stedet for på panne? På varmluft eller steking? Hvilken temperatur evt.?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Sara, Du kan steke de i ovenen på 180-200 grader til du ser osten er smeltet. God matlaging :)

      Kommenter  (1)


  • Marie Elise

    4 år siden
    Tips til guacamole: Skold en tomat og ha i kjøttet, smaken blir enda bedre :) Chili og charlotløk er også en slager!

    Kommenter  (6)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Takk for gode tips Marie Elise :)

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat