Enkel pulled pork med salsa

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

500 gnakkekoteletter
1 poseOld El Paso Fajita Spice Mix
3 dlSunniva Original Eplejuice
½ dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
4 stkOld El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
3 stkgulrøtter, i strimler
1 stkhjertesalat, i strimler
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 tssalt
1 sssitronsaft
½ tsnykvernet pepper
½ dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
    3. Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
    4. Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
    5. Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
    6. Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.

Tips:

Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.

Kommentarer

  Legg til kommentar