
Enkel pulled pork med salsa
Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 150 °C.
- 2
Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
- 3
Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
- 4
Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
- 5
Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
- 6
Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.
Tips
Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.