Enkel pulled pork med salsa
Enkel•180 min min
Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gnakkekoteletter
-
1 poseOld El Paso Fajita Spice Mix
-
3 dl
-
½ dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
-
4 stkOld El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
-
3 stkgulrøtter , i strimler
-
1 stkhjertesalat , i strimler
-
3 dl
-
1 tssalt
-
1 sssitronsaft
-
½ tsnykvernet pepper
-
½ dl
-
2 dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 150 °C.
-
2
Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
-
3
Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
-
4
Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
-
5
Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
-
6
Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.