Rask pulled pork med salsa

Enkel pulled pork med salsa

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 180 min
Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form
500 g nakkekoteletter
1 pose Old El Paso Fajita Spice Mix
3 dl Sunniva® Original Eplejuice
½ dl Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
4 stk Old El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
3 stk gulrøtter , i strimler
1 stk hjertesalat , i strimler
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ts salt
1 ss sitronsaft
½ ts nykvernet pepper
½ dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
    3. Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
    4. Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
    5. Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
    6. Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.
Tips!

Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat