Enkel pulled pork med salsa
Utførelse
EnkelTid
Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.
Ingredienskalkulator
Antall porsjoner
Utstyr
Ildfast formIngredienser
500 g | nakkekoteletter |
1 pose | Old El Paso Fajita Spice Mix |
3 dl | Sunniva Original Eplejuice |
½ dl | Old El Paso Thick’N Chunky Salsa |
4 stk | Old El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas |
3 stk | gulrøtter, i strimler |
1 stk | hjertesalat, i strimler |
3 dl | TINE Lettrømme 18 % |
1 ts | salt |
1 ss | sitronsaft |
½ ts | nykvernet pepper |
½ dl | TINE Lettrømme 18 % |
2 dl | Old El Paso Thick’N Chunky Salsa |
Slik gjør du det
- Sett stekeovnen på 150 °C.
- Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
- Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
- Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
- Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
- Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.
Tips:
Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.