Håndkle og blad
Rask pulled pork med salsa
(1414)

Enkel pulled pork med salsa

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
500 gnakkekoteletter
1 poseOld El Paso Fajita Spice Mix
3 dlSunniva Original Eplejuice
½ dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
4 stkOld El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
3 stkgulrøtter, i strimler
1 stkhjertesalat, i strimler
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 tssalt
1 sssitronsaft
½ tsnykvernet pepper
½ dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
    3. Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
    4. Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
    5. Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
    6. Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.
Blått hjerte
Tips!

Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat