Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Enkel pulled pork med salsa

Enkel
3t

Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.

3.7
(28)
Next ImageEnkel pulled pork med salsa

Ingredienser

Porsjoner

500 g
nakkekoteletter
1 pose
Old El Paso Fajita Spice Mix
0.5 dl
Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
4 stk
Old El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
3 stk
gulrot, i strimler
1 stk
hjertesalat, i strimler
1 ts
salt
1 ss
sitronsaft
0.5 ts
nykvernet pepper
2 dl
Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 150 °C.

  2. Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.

  3. Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.

  4. Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.

  5. Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.

  6. Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter