Enkel pulled pork med salsa
Tortillalefser i båtform, fylt med deilig pulled pork og coleslaw. Pulled pork lager du enkelt med nakkekoteletter. Perfekt til hele familien.
Enkel•3 t•4 personer
Ingredienser
- 500 g nakkekoteletter
- 1 pose Old El Paso Fajita Spice Mix
- 3 dl Sunniva® Original Eplejuice
- 0.5 dl Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
- 4 stykk Old El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Tortillas
- 3 stykk gulrot, , i strimler
- 1 stykk hjertesalat, , i strimler
- 3 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 1 ts salt
- 1 ss sitronsaft
- 0.5 ts nykvernet pepper
- 0.5 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 2 dl Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 150 °C.
2
Legg koteletter i en ildfast form, strø over kryddermiks og smør salsa over dem. Hell eplejuice i formen, dekk med aluminiumfolie og sett i ovnen i ca. 3 timer.
3
Legg gulrot og salat i en bolle. Ha rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Lag coleslaw ved å blande rømmedressingen med grønnsakene.
4
Ta kjøttet ut av formen, og legg det i en bolle. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Fjern eventuelle bein i kotelettene. Bland inn kjøttet med salsaen.
5
Varm Stand 'N' Stuff i ovnen, etter anvisning på pakken.
6
Ha coleslaw i bunnen av tortillaene. Legg kjøttet på toppen, og server med rømme og salsa.
TipsDu kan også bruke ferdiggrillet kylling. Riv kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler. Stek med krydder i 3-4 minutter.