Hot pølsegryte

Hot pølsegryte

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på en lettvint middag. I denne gode og sterke pølsegryta har vi brukt falukorv.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl byggris , ukokt
400 g falukorv eller annen pølse
1 stk løk
2 ss TINE Meierismør
1 ts salt
½ ts kajennepepper
1 ts spisskummen
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 % eller Original
3 ss tomatpuré
1 dl vann
4 blader basilikum

Slik gjør du det

    1. Kok byggrisen etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær falukorven i stynne skiver og løken i strimler.
    3. Stek falukorv og løk i smør, krydre med salt, kajennepepper og spisskummen.
    4. Bland crème fraîche med tomatpuré og vann.
    5. Hell blandingen i pannen over det øvrige og la det putre i noen minutter. Server med byggris og pynt med litt basilikum.
Tips!

Delte cherrytomater smaker også godt i denne hotte pølsegryta.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Jan Vidar

    2 dager siden
    Meget god.

    Kommenter  (0)


  • Sissel

    2 år siden
    Kjempegodt! Har lagd denne flere ganger, smaksrik.

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      takk for hyggelig tilbakemelding, Sissel :) Så bra det faller i smak! God matlaging videre.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat