placeholder image
2

Hot pølsegryte

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en lettvint middag. I denne gode og sterke pølsegryta har vi brukt falukorv.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 dlbyggris, ukokt
400 gfalukorv eller annen pølse
1 stkløk
2 ssTINE Meierismør
1 tssalt
½ tskajennepepper
1 tsspisskummen
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 % eller Original
3 sstomatpuré
1 dlvann
4 bladerbasilikum

Slik gjør du det

    1. Kok byggrisen etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær falukorven i stynne skiver og løken i strimler.
    3. Stek falukorv og løk i smør, krydre med salt, kajennepepper og spisskummen.
    4. Bland crème fraîche med tomatpuré og vann.
    5. Hell blandingen i pannen over det øvrige og la det putre i noen minutter. Server med byggris og pynt med litt basilikum.

Tips:

Delte cherrytomater smaker også godt i denne hotte pølsegryta.

Kommentarer