Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Potetpuré og middagspølser

Enkel
20min

I en travel hverdag er det godt med middagsretter som er gjort på få minutter. Her er en enkel og grei hverdagsrett.

4
(6)
Potetpuré og middagspølser

Ingredienser

Potetpuré:

800 g
mandelpotet
3 dl
TINE® Matfløte (evt. TINE Crème Fraîche Lett)
50 g
Revet JARLSBERG® (evt. vellagret revet Norvegia)
1 ts
salt
½ ts
nykvernet pepper
4 ss
finhakket kruspersille

Pølser:

600 g
middagspølse

Tilbehør:

100 g
ruccola
12 stk
cherrytomat
4 ss
sennep

Slik gjør du

Tips

Det er viktig å lage pureen raskt etter at potetene er kokt, ellers kan den lett bli klumpete. Kok potetene uten salt, slik at pureen ikke blir seig.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter