
Burger med blåmuggost
Blåmuggost og burger er skikkelig snadder. Litt syltetøy på toppen smaker nydelig!

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 100 °C.
- 2
Del kjøttdeig i antall burgere. Ha litt vann på en trefjøl, og form til kjøttdeigen til runde kaker. Klem ut til store flate burgere. Krydre med salt og pepper.
- 3
Stek burgerne i smør på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Del blåmuggost i biter, og legg på ost litt før burgerne er ferdig stekt.
- 4
Skyll salat og legg den på et håndkle for å renne av.
- 5
Varm hamburgerbrød i stekeovnen i noen minutter. Du kan også bruke brødrister.
- 6
Legg salat, burger og ferskensyltetøy i hamburgerbrød. Server.
Tips
For å unngå at burgerne eser opp på midten, kan du lage en liten grop med tommelen midt på den ene siden av hver burger.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



