
Burger med blåmuggost
Enkel•40 min min
Blåmuggost og burger er skikkelig snadder. Litt syltetøy på toppen smaker nydelig!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttdeig
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
125 g
-
100 gsalat
-
4 sshamburgerbrød
-
4 ssferskensyltetøy
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 100 °C.
-
2
Del kjøttdeig i antall burgere. Ha litt vann på en trefjøl, og form til kjøttdeigen til runde kaker. Klem ut til store flate burgere. Krydre med salt og pepper.
-
3
Stek burgerne i smør på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Del blåmuggost i biter, og legg på ost litt før burgerne er ferdig stekt.
-
4
Skyll salat og legg den på et håndkle for å renne av.
-
5
Varm hamburgerbrød i stekeovnen i noen minutter. Du kan også bruke brødrister.
-
6
Legg salat, burger og ferskensyltetøy i hamburgerbrød. Server.