Potetsalat med rømme

(66)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gpoteter
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlmajones
1 sseplesidereddik
½ tssalt
½ tspepper
¼ tssukker
4 sshakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
    2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
    3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
    4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.

      Tips:

      Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

       

Tips:

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Kommentarer

  Legg til kommentar