Potetsalat med rømme

Potetsalat med rømme

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Antall porsjoner

800 g poteter
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl majones
1 ss eplesidereddik
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts sukker
4 ss hakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
    2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
    3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
    4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.
      Tips!

      Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

       

Tips!

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Sonja Endresen

    1 år siden
    Helt perfekt potetsalat, denne oppskriften har jeg brukt i 40 år.

    Kommenter  (3)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      For en hyggelig tilbakemelding :) Det setter vi pris på! God matlaging videre.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat