tablecloth-basil
Potetsalat med rømme
(74)

Potetsalat med rømme

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

800 gpoteter
3 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlmajones
1 sseplesidereddik
½ tssalt
½ tspepper
¼ tssukker
4 sshakket gressløk
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
    2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
    3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
    4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.
      blue heart
      Tips!

      Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

       

blue heart
Tips!

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff