Potetsalat med rømme
Enkel•20 min min
Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gpoteter
-
3 dl
-
1 dlmajones
-
1 sseplesidereddik
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
¼ tssukker
-
4 sshakket gressløk
Slik gjør du det
-
1
Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
-
2
Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
-
3
Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
-
4
Vend rømmeblandingen med potetene og server.
Tips
Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.