Potetsalat med rømme

Potetsalat med rømme

6
  • Enkel
  • 20 min
Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

800 g poteter
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl majones
1 ss eplesidereddik
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts sukker
4 ss hakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
    2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
    3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
    4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.
      Tips

      Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

       

Tips

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Kommentarer

  • Christine

    4 måneder siden
    Holder potetsalaten seg om den lages en dag i forveien?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      4 måneder siden
      Hei Christine!

      Jeg vil faktisk anbefale deg å lage potetsalat en eller to dager i forveien! Den er best om den får stå litt å godgjør seg! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat