Lettere potetsalat med mais

Lettere potetsalat med mais

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk mellomstore poteter
½ stk rødløk
1 dl sylteagurk
3 dl mais
3 ss finhakket gressløk
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 ss pickleslake
1 ts sennep
½ ts salt
½ ts pepper
½ ts sukker

Slik gjør du det

    1. Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
    2. Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.
    3. Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.
      Tips!

      Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.

Tips!

Bruk det du ønsker av grønnsaker i en potetsalat. Purre, fennikel og vårløk er for eksempel veldig godt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat