
Lettere potetsalat med mais
Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
- 2
Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.
- 3
Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.
Tips
Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.
Tips
Bruk det du ønsker av grønnsaker i en potetsalat. Purre, fennikel og vårløk er for eksempel veldig godt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


