tablecloth-basil
Lettere potetsalat med mais
(10)

Lettere potetsalat med mais

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stkmellomstore poteter
½ stkrødløk
1 dlsylteagurk
3 dlmais
3 ssfinhakket gressløk
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 sspickleslake
1 tssennep
½ tssalt
½ tspepper
½ tssukker
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
    2. Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.
    3. Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.
      blue heart
      Tips!

      Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.

blue heart
Tips!

Bruk det du ønsker av grønnsaker i en potetsalat. Purre, fennikel og vårløk er for eksempel veldig godt.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff