Lettere potetsalat med mais
Enkel•25 min min
Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stkmellomstore poteter
-
½ stkrødløk
-
1 dlsylteagurk
-
3 dlmais
-
3 ssfinhakket gressløk
-
3 dl
-
3 sspickleslake
-
1 tssennep
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
½ tssukker
Slik gjør du det
-
1
Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
-
2
Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.
-
3
Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.
Tips
Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.