Potetsalat med kesam

Potetsalat med Kesam®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

Ingredienser

Antall porsjoner

16 stk små poteter
1 stk eple
3 stk vårløk
½ stk fennikel
½ dl dill
3 dl Kesam® Original
1 ts Dijonsennep
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts sukker
1 ss eplesidereddik

Slik gjør du det

    1. Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
    2. Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.
      Tips!

      Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

    3. Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.
Tips!

Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat