Potetsalat med Kesam®
Enkel•25 min min
Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
16 stksmå poteter
-
1 stkeple
-
3 stkvårløk
-
½ stkfennikel
-
½ dldill
-
3 dl
-
1 tsDijonsennep
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
1 tssukker
-
1 sseplesidereddik
Slik gjør du det
-
1
Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
-
2
Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.
Tips
Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.
-
3
Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.