Potetsalat med Kesam®

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

Antall porsjoner

Ingredienser

16 stksmå poteter
1 stkeple
3 stkvårløk
½ stkfennikel
½ dldill
3 dlKesam® Original
1 tsDijonsennep
1 tssalt
½ tspepper
1 tssukker
1 sseplesidereddik

Slik gjør du det

    1. Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
    2. Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.

      Tips:

      Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

    3. Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.

Tips:

Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Kommentarer