Håndkle og blad
Potetsalat med kesam
(2525)

Potetsalat med Kesam®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

16 stksmå poteter
1 stkeple
3 stkvårløk
½ stkfennikel
½ dldill
3 dlKesam® Original
1 tsDijonsennep
1 tssalt
½ tspepper
1 tssukker
1 sseplesidereddik
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
    2. Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.
      Blått hjerte
      Tips!

      Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

    3. Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.
Blått hjerte
Tips!

Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat