Honningglaserte rotgrønnsaker

Honningglaserte rotgrønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk store poteter
2 stk gulrøtter
½ stk liten kålrot
1 stk stor pastinakk
2 ss TINE Meierismør
1 ss honning
¼ ts salt
2 ss sesamfrø

Slik gjør du det

    1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver.
    2. Smelt smøret i en gryte, og stek grønnsakene. La dem steke på litt under middels varme, under lokk, til grønnsakene er møre. Ha i honning og salt. Dryss over sesamfrø.
Tips!

#1: Bruk rotgrønnsaker etter smak og tilgjengelighet.

#2: Bakte rotgrønnsaker blir en ekstra smakfull rotmos. Tilsett 2 dl matfløte og bruk en stavmikser til å lage mos.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat