
Grønnsakssuppe
Velsmakende variant av en grønnsakssuppe. Med grønnsaksbuljong får du lett en vegetar-middag hele familien vil digge.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell gulrot og vask stangselleri. Riv gulrot og stangselleri fint på et rivjern. Skrell løk og kutt i jevnstore biter.
- 2
Varm olje i en middels varm kjele eller gryte, og stek grønnsakene til de er myke, i 5–7 minutter.
- 3
Skyll tomat og del i terninger. Finnhakk timian og persille.
- 4
Ha tomatterninger, mais og erter i gulrotblandingen. Hell kyllingbuljong over, press hvitløksfedd i kjelen og smak til med timian, salt og pepper. Gi alt et oppkok, skru ned varmen, og la suppen småkoke til grønnsakene er møre, 10–15 minutter.
- 5
Ta kjelen av platen, rør inn persille og server.
Tips
I likhet med de fleste supper smaker denne kjempegodt hvis den blir laget dagen før.
Flere fristende oppskrifter



