Grønnsakslasagne

Grønnsakslasagne

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
  • 30 min
En deilig vegetarisk oppskrift på grønnsakslasagne er helt perfekt til de dagene du har grønnsaksrester.

Ingredienser

Antall porsjoner

Grønnsaker:

2 stk rødløk
2 stk hvitløksfedd
2 stk rød paprika i biter
1 stk aubergine i skiver
1 stk squash i skiver
1 ss olje til steking

Saus:

800 g hakkede hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
2 dl TINE Lettrømme 18 %
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 ss frisk basilikum

Lasagne:

12 stk lasagneplater
200 g fetaost i terninger
2 dl Norvegia® Original eller annen god gulost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.
  1. Grønnsaker:

    1. Hakk rødløk og hvitløk. Skjær paprika, aubergine og squash i skriver.
    2. Stek løk, hvitløk, paprika, aubergine og squash i olje i omganger til de er litt brunet.
  2. Saus:

    1. Kok opp hakkede tomater i en kjele, og rør i rømme. Krydre med salt, pepper og basilikum.
  3. Lasagne:

    1. Legg grønnsaker, saus, lasagneplater og fetaost lagvis i formen. Avslutt med saus, og dryss revet ost over.
    2. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til den er gjennomstekt og har pen farge.
Tips!

Varier gjerne grønnsakene i lasagnen alt etter hva du har hjemme, eller hva du har lyst på.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat