Skip to main content

Rakfisk

Enkel
15min

For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Rakfisk er ypperlig å servere, gjerne med rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til.

3.9
(33)
Next ImageRakfisk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kg
rakfisk

Forslag til tilbehør

1 stk
rødløk
1 stk
purre
4 stk
syltede rødbeter
10 stk
lefse eller eventuelt flatbrød

Fremgangsmåte

  1. Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt. Del i biter og legg på fat. Du kan også kjøpe rakfisken ferdig filetert, og klar til å legge rett på fat.

  2. Skjær rødløk og purreløk i tynne ringer. Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Beregn ca. 100 g rakfisk per person på en buffé. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter