Juleskinke med eggesalat
Enkel
10min
Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.
4.2
(6)

Ingredienser
Porsjoner
Juleskinke med eggesalat
1 kg
kokt skinke (juleskinke)
8 dl
hardkokte egg
2 dl
4 ss
persille
2 ss
hakket dill
¼ ts
salt
¼ ts
nymalt pepper
Tilbehør
2 ss
ferske tranebær
1 ss
persille
1 ss
god sennep
Slik gjør du
- 1
Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.
- 2
Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.
Trykk for å vurdere oppskriften