Skip to main content

Juleskinke med eggesalat

Enkel
10min

Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.

4.2
(6)
Next ImageJuleskinke med eggesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Juleskinke med eggesalat

1 kg
kokt skinke (juleskinke)
8 dl
hardkokte egg
4 ss
persille
2 ss
hakket dill
0.25 ts
salt
0.25 ts
nymalt pepper

Tilbehør

2 ss
ferske tranebær
1 ss
persille
1 ss
god sennep

Fremgangsmåte

  1. Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  2. Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter