Juleskinke med eggesalat
Enkel
10min
Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.
4.3
(7)

Ingredienser
Juleskinke med eggesalat
1 kg 
 kokt skinke (juleskinke)
8 dl 
hardkokte  egg 
2 dl 
4 ss 
 persille 
2 ss 
hakket  dill 
¼ ts 
 salt 
¼ ts 
nymalt  pepper 
Tilbehør
2 ss 
 ferske tranebær 
1 ss 
 persille 
1 ss 
god  sennep 
Slik gjør du
- 1Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper. 
- 2Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep. 
Trykk for å vurdere oppskriften



