Juleskinke med eggesalat

Juleskinke med eggesalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Juleskinke med eggesalat

1 kg kokt skinke (juleskinke)
8 dl hardkokte egg
2 dl TINE Lettrømme 18 %
4 ss persille
2 ss hakket dill
¼ ts salt
¼ ts nymalt pepper

Tilbehør

2 ss tranebær
1 ss persille
1 ss god sennep

Slik gjør du det

    1. Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.
    2. Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat