tablecloth-basil
Juleskinke med eggesalat
(4)

Juleskinke med eggesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Juleskinke med eggesalat

1 kgkokt skinke (juleskinke)
8 dlhardkokte egg
2 dlTINE Lettrømme 18 %
4 sspersille
2 sshakket dill
¼ tssalt
¼ tsnymalt pepper

Tilbehør

2 sstranebær
1 sspersille
1 ssgod sennep
Basil1Basil2

Slik gjør du det

  • Juleskinke med eggesalat

    1. Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.
    2. Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.
Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff