Skip to main content

Varm chevre med honning

Enkel
15min

Ferskosten chevre servert med flytende honning, granateple og valnøtter. Varm chevre er skikkelig snaddermat.

3.7
(192)
Next ImageVarm chevre med honning

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pose
ruccola
10 stk
valnøtter
0.5 stk
granateple
2 ss
flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Ta fram en bakepairkledd stekeplate.

  2. Skjær ost i ca. 1 cm tykke skiver. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca. 8 minutter til osten blir varm og myk.

  3. Anrett på fat dekket med ruccolablader. Fordel nøtter, granateplefrø og honning over.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Chevre er også kjempegodt å bruke på pizza.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter