Varm chevre med honning

(70)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ferskosten chevre servert med flytende honning, granateple og valnøtter. Varm chevre er skikkelig snaddermat.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkChevre Original Haukeli à 190 gram
1 dlruccola
10 stkvalnøtter
½ stkgranateple
2 ssflytende honning
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Ta fram en bakepairkledd stekeplate.
    2. Skjær ost i ca. 1 cm tykke skiver. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca. 8 minutter til osten blir varm og myk.
    3. Anrett på fat dekket med ruccolablader. Fordel nøtter, granateplefrø og honning over.

Tips:

Chevre er også kjempegodt å bruke på pizza.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar