Varm chevre med honning

Varm chevre med honning

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Ferskosten chevre servert med flytende honning, granateple og valnøtter. Varm chevre er skikkelig snaddermat.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Chevre Original Haukeli
1 pose ruccola
10 stk valnøtter
½ stk granateple
2 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Ta fram en bakepairkledd stekeplate.
    2. Skjær ost i ca. 1 cm tykke skiver. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca. 8 minutter til osten blir varm og myk.
    3. Anrett på fat dekket med ruccolablader. Fordel nøtter, granateplefrø og honning over.
Tips!

Chevre er også kjempegodt å bruke på pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat