Asparges med sitronsmør og ost
Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 1 kg friske asparges
- 100 g TINE® Meierismør
- 2 ss presset sitronsaft
- 1 ss finrevet sitronskall
- 100 g finrevet TINE® Norsk Sveitser Vellagret
- 75 g ristede pinjekjerner
Slik gjør du
1
Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
2
Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
3
Dryss på ost og pinjekjerner.
TipsServer gjerne noen skiver med god spekeskinke til.