Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ostefat med aprikoschutney

Enkel
20min

Et ostefat hører også med til julefrokosten og koldtbordet. Ost er både lettvint og godt, og kan nesten være som dessert. Chutneys av ulike slag er godt følge til ost, og er veldig enkelt å lage. Prøv for eksempel denne oppskriften på aprikoschutney.

4.1
(15)
Lagre
Skriv ut
Ostefat med aprikoschutney

Ingredienser

150 g
Selbu Blå® Original eller annen blåmuggost
150 g
Dovre Norsk Brie eller annen hvitmuggost

Aprikoschutney

200 g
tørkede aprikos
½ stk
sitron
2 dl
vann
3 stk
stjerneanis
1 stk
kanelstang
2 ss
valnøtter
1 ss
madeira (kan sløyfes)

Slik gjør du

Tips

Temperer ostene ca 1 time før servering. Da kommer alle smakene til sin rett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter