Asparges og Ridder i skinke

Asparges og Ridder® i skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk asparges
100 g Ridder®
8 skiver spekeskinke

RUCCOLAPESTO

5 dl ruccola
1 stk hvitløksfedd
4 ss olivenolje
1 ss pinjekjerner
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok skrelt asparges i rikelig saltet (1 ss per liter) vann, ca. 4 minutter. Avkjøl.
    2. Skjær ost i ønsket størrelse. Legg en asparges og en ostebit på en spekeskinke og surr skinken rundt. Legg pent på fat, eller dander som en liten forrett på en tallerken. Ha over litt god "ruccolapesto".
  1. RUCCOLAPESTO

    1. Bland ruccola, hvitløk, olje og pinjekjerner med en stavmikser eller blender til en jevn pesto/saus. Smak til med salt og pepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat