tablecloth-basil
Asparges og Ridder i skinke
(22)

Asparges og Ridder® i skinke

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.

Tablecloth

Ingredienser

Antall stykker

8 stkasparges
100 gRidder®
8 skiverspekeskinke

RUCCOLAPESTO

5 dlruccola
1 stkhvitløksfedd
4 ssolivenolje
1 sspinjekjerner
¼ tssalt
¼ tspepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok skrelt asparges i rikelig saltet (1 ss per liter) vann, ca. 4 minutter. Avkjøl.
    2. Skjær ost i ønsket størrelse. Legg en asparges og en ostebit på en spekeskinke og surr skinken rundt. Legg pent på fat, eller dander som en liten forrett på en tallerken. Ha over litt god "ruccolapesto".
  • RUCCOLAPESTO

    1. Bland ruccola, hvitløk, olje og pinjekjerner med en stavmikser eller blender til en jevn pesto/saus. Smak til med salt og pepper.
Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff