Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Asparges og Ridder® i skinke

Enkel
15min

Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.

3.6
(83)
Next ImageAsparges og Ridder® i skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
asparges
100 g
8 skiver
spekeskinke

RUCCOLAPESTO

5 dl
ruccola
1 stk
hvitløksfedd
4 ss
olivenolje
1 ss
pinjekjerner
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok skrelt asparges i rikelig saltet (1 ss per liter) vann, ca. 4 minutter. Avkjøl.

  2. Skjær ost i ønsket størrelse. Legg en asparges og en ostebit på en spekeskinke og surr skinken rundt. Legg pent på fat, eller dander som en liten forrett på en tallerken. Ha over litt god "ruccolapesto".

RUCCOLAPESTO

  1. Bland ruccola, hvitløk, olje og pinjekjerner med en stavmikser eller blender til en jevn pesto/saus. Smak til med salt og pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter