Gravet kjøtt med tyttebærrømme
Gravet kjøtt er delikat og passer veldig godt på koldtbordet. Kjøttet må stå kjølig i 3-4 dager, avhengig av hvor tykk fileten er.

Ingredienser
Porsjoner
1
Tilbehør:
Slik gjør du
- 1
Knus einebærene. Bland rosmarin, einebær og pepper med salt, sukker, konjakk og olivenolje. Tørk kjøttet godt og skjær det fritt for sener og hinner.
- 2
Legg kjøttet på et fat med kanter og hell krydderblandingen over kjøttet. Dekk fatet med aluminiumsfolie og sett kjølig.
- 3
Snu på kjøttet et par ganger i døgnet. La det stå i 3-4 dager, avhengig av hvor tykk fileten er.
- 4
Ved servering tørker du av krydderblandingen og skjærer kjøttet i tynne skiver på skrå.
tyttebærrømme:
- 5
Ha tyttebærene i en bolle, og rør godt sammen. Rør rømme og de rørte tyttebærene lett sammen og server til kjøttet. Flatbrød er godt til.
Tips
Kjøtt som skal graves bør helst ha vært fryst.