Fristende sildefat

Fristende sildefat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
"Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sild a la russe:

5 stk kryddersildfileter
2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl syltede rødbeter , skåret i små terninger
1 stk finhakket løk
4 stk hardkokte egg
½ dl kapers
1 ss finklippet gressløk

Slik gjør du det

    1. Skyll sild og legg den eventuelt et par timer i litt vann om den er for salt. Ta den opp og tørk den godt med kjøkkenpapir.
    2. Kok egg til de er hardkokt.
    3. Finhakk rødbeter, løk og egg.
    4. Skjær sild i biter og legg på fat. Fordel rømme over. Legg rødbeter, løk, kapers og egg i rader oppå rømmen og pynt med gressløk.
Tips!

Server gjerne med flatbrød eller hjemmelaget brød.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat