Skip to main content

Fristende sildefat

Enkel
20min

"Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.

4.0
(6)
Next ImageFristende sildefat

Ingredienser

Antall porsjoner

Sild a la russe:

5 stk
kryddersildfilet
2 dl
syltet rødbet, skåret i små terninger
1 stk
finhakket løk
4 stk
hardkokte egg
0.5 dl
kapers
1 ss
finklippet gressløk

Fremgangsmåte

  1. Skyll sild og legg den eventuelt et par timer i litt vann om den er for salt. Ta den opp og tørk den godt med kjøkkenpapir.

  2. Kok egg til de er hardkokt.

  3. Finhakk rødbeter, løk og egg.

  4. Skjær sild i biter og legg på fat. Fordel rømme over. Legg rødbeter, løk, kapers og egg i rader oppå rømmen og pynt med gressløk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med flatbrød eller hjemmelaget brød.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter