Fristende sildefat
"Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.
Enkel•20 min•6 personer
Ingredienser
Sild a la russe:
- 5 stykk kryddersildfilet
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 2 dl syltet rødbet, , skåret i små terninger
- 1 stykk finhakket løk
- 4 stykk hardkokte egg
- 0.5 dl kapers
- 1 ss finklippet gressløk
Slik gjør du
1
Skyll sild og legg den eventuelt et par timer i litt vann om den er for salt. Ta den opp og tørk den godt med kjøkkenpapir.
2
Kok egg til de er hardkokt.
3
Finhakk rødbeter, løk og egg.
4
Skjær sild i biter og legg på fat. Fordel rømme over. Legg rødbeter, løk, kapers og egg i rader oppå rømmen og pynt med gressløk.
TipsServer gjerne med flatbrød eller hjemmelaget brød.