Fristende sildefat
Enkel•20 min min
"Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.
Ingredienser
Antall porsjoner
Sild a la russe:
-
5 stkkryddersildfileter
-
2 dl
-
2 dlsyltede rødbeter , skåret i små terninger
-
1 stkfinhakket løk
-
4 stkhardkokte egg
-
½ dlkapers
-
1 ssfinklippet gressløk
Slik gjør du det
-
1
Skyll sild og legg den eventuelt et par timer i litt vann om den er for salt. Ta den opp og tørk den godt med kjøkkenpapir.
-
2
Kok egg til de er hardkokt.
-
3
Finhakk rødbeter, løk og egg.
-
4
Skjær sild i biter og legg på fat. Fordel rømme over. Legg rødbeter, løk, kapers og egg i rader oppå rømmen og pynt med gressløk.