
Sennepssild
- Enkel
- 30 min
Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.

Ingredienser
3 ss | god sennep |
1 ss | sukker |
½ ts | salt |
⅕ ts | hvit pepper |
3 ss | finhakket dill |
6 dl | TINE Lettrømme 18 % |
6 stk | fileter av kryddersild |


Slik gjør du det
-
-
Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper. Ha i dill. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus.
-
Skyll sildefiletene og tørk dem. Vann dem ut hvis de er for salte. Skjær silden i passe stykker og ha bitene i sennepssausen.
-
Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill på toppen av glasset. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig.
-
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Tamara Andreassen
(2)
Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig
(6)