Skip to main content

Sennepssild

Enkel
30min

Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.

3.1
(48)
Next ImageSennepssild

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 ss
god sennep
1 ss
sukker
0.5 ts
salt
0.2 ts
hvit pepper
3 ss
finhakket dill
6 stk
fileter av kryddersild

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper. Ha i dill. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus.

  2. Skyll sildefiletene og tørk dem. Vann dem ut hvis de er for salte. Skjær silden i passe stykker og ha bitene i sennepssausen.

  3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill på toppen av glasset. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter