Oppskrift på Sennepsild
2

Sennepssild

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 ssgod sennep
1 sssukker
½ tssalt
⅕ tshvit pepper
3 ssfinhakket dill
6 dlTINE Lettrømme 18 %
6 stkfileter av kryddersild

Slik gjør du det

    1. Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper. Ha i dill. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus.
    2. Skyll sildefiletene og tørk dem. Vann dem ut hvis de er for salte. Skjær silden i passe stykker og ha bitene i sennepssausen.
    3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill på toppen av glasset. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig.

Kommentarer