Karrisild med epler

Karrisild med epler

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Denne smakfulle karrisilden med epler er en spennende variant du absolutt bør prøve.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dl TINE Kremfløte
1 ½ ss majones
1 ss karri
½ ts salt og pepper
4 stk kryddersildfileter (ca 600 g)
1 stk rødt eple
3 stk vårløk

Slik gjør du det

    1. Pisk fløte til krem.
    2. Rør majones med karri og bland i kremen. Smak til med salt og pepper.
    3. Tørk sildefilet og del i biter. Bland med karridressingen.
    4. Skjær epler i tynne skiver. Vask og skjær vårløk i tynne ringer og bland i silden sammen med eplene.
    5. La silden stå til neste dag før servering.
Tips!

Lag gjerne dobbel posrsjon, så kan du gi bort litt av dette smakfulle pålegget til noen som spiselig julegave.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Stig

    3 år siden
    Hvor lang er oppbevaringstiden?

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Stig, Karrisild holder seg cirka 3 til 4 uker i en luftett beholder i kjøleskap. Lykke til :)

      Kommenter  (0)

      • Stig

        3 år siden
        Takk for det og takk for svar :) Er det Dijon sennep man mener i oppskrifta?

        Kommenter  (3)

        • Øyvind , stolt kokk og baker,

          3 år siden
          Hei igjen Stig, Det skal ikke være sennep i denne oppskriften :)

          Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat