Karrisild med epler

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne smakfulle karrisilden med epler er en spennende variant du absolutt bør prøve.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dlTINE Kremfløte
1 ½ ssmajones
1 sskarri
½ tssalt og pepper
4 stkkryddersildfileter (ca 600 g)
1 stkrødt eple
3 stkvårløk

Slik gjør du det

    1. Pisk fløte til krem.
    2. Rør majones med karri og bland i kremen. Smak til med salt og pepper.
    3. Tørk sildefilet og del i biter. Bland med karridressingen.
    4. Skjær epler i tynne skiver. Vask og skjær vårløk i tynne ringer og bland i silden sammen med eplene.
    5. La silden stå til neste dag før servering.

Tips:

Lag gjerne dobbel posrsjon, så kan du gi bort litt av dette smakfulle pålegget til noen som spiselig julegave.

Kommentarer