Karrisild med epler

Karrisild med epler

4
43
Enkel15 min
Denne smakfulle karrisilden med epler er en spennende variant du absolutt bør prøve.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 dl
  • 1 ½ ss
    majones
  • 1 ss
    karri
  • ½ ts
    salt og pepper
  • 4 stk
    kryddersildfileter (ca 600 g)
  • 1 stk
    rødt eple
  • 3 stk
    vårløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk fløte til krem.

  2. 2

    Rør majones med karri og bland i kremen. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Tørk sildefilet og del i biter. Bland med karridressingen.

  4. 4

    Skjær epler i tynne skiver. Vask og skjær vårløk i tynne ringer og bland i silden sammen med eplene.

  5. 5

    La silden stå til neste dag før servering.

Tips

Lag gjerne dobbel posrsjon, så kan du gi bort litt av dette smakfulle pålegget til noen som spiselig julegave.

Del denne oppskriften: