Mormors fruktige julesild

Mormors fruktige julesild

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Smakfull oppskrift på sild med frukt som fersken, banan og epler. En utradisjonell og syrlig vri til koldbordet eller en lang julefrokost.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk kryddersildfileter
1 boks (liten) fersken
1 stk banan
1 stk eple
2 stk sylteagurk
50 g valnøtter
4 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss sitronsaft
3 ss ketchup
1 ss sherry

Slik gjør du det

    1. Skyll filetene og tørk dem. Vann ut silden dersom du synes de er for salte. Del dem i 1 - 2 cm store biter.
    2. Del fersken, banan, eple og sylteagurk i små terninger og hakk nøtter grovt.
    3. Bland rømme, sitronsaft, ketchup og sherry sammen til en saus. Rør sild, frukt, nøtter og saus lett sammen og fyll det hele i passende krukker eller glass.
Tips!

Sild må oppbevares kjølig og bør trekke minst ett døgn før servering.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat