Einebærsild med portvin
Enkel
30min
Einebærsild med portvin er en spennende sild du kan lage til jul og ellers i året til koldtbord. Husk at den må trekke i minst 5 timer når den er ferdig.
3.6
(8)

Ingredienser
Porsjoner
1.25 dl
eddik
1.75 dl
vann
2 dl
sukker
2 ss
grovknust einebær
5 stk
korn allehånde
0.5 dl
portvin
3 stk
kryddersildfilet
Slik gjør du
- 1
Kok opp eddik, vann, sukker, einebær og allehåndekorn. Avkjøles i kjelen. Tilsett portvin.
- 2
Klipp eller skjær sildefiletene i pene biter og bland med laken.
- 3
La trekke i minst 5 timer på et kjølig sted. Oppbevares kjølig.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server silden sammen med nybakt brød.