Skip to main content

Karrisild med nøtter

Enkel
30min

Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.

4.2
(12)
Next ImageKarrisild med nøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
kryddersildfilet
1 stk
eple
75 g
grovhakkede hasselnøtter
2 ss
karri
0.5 ss
sukker
1 ts
sitronsaft
2 ss
cognac (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Hvis du synes sildefiletene er for salte kan du vanne dem ut i vann eller melk i ca. ½ time. Skyll filetene deretter i kaldt vann, før du tørker dem lett med et kjøkkenpapir.

  2. Skjær de utvannede fiskefiletene i jevne terninger. Del eple i terninger. Rør sammen hasselnøtt, lettrømme og karri og smak godt til med sukker og sitronsaft. Rør inn cognac dersom du ønsker å bruke dette.

  3. Bland alt og oppbevar silden kjølig på tett glass.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter