Julesild med sennep

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget sild på glass smaker fortreffelig. I tillegg er det enkelt å lage. Sennepssilden bør stå i minst 24 timer før den serveres.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssgod sennep
½ tssalt
¼ tshvit pepper
2 tssukker (kan sløyfes)
3 dlTINE Seterrømme
3 ssfinhakket dill
4 stkfileter av kryddersild
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Rør inn sennep, salt, nykvernet pepper og ev. litt sukker i rømmen. Finhakk dill og bland det godt i til du får en fin saus.
    2. Skyll sildefiletene og tørk dem med papir (dersom de er for salte bør du legge dem i vann en stund). Skjær silden i skrå stykker og ha de i rømmeblandingen.
    3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill og biter av sild på toppen av glasset. Sennepssilden bør få stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig gjennom hele julen.

Tips:

Ønsker du en litt mildere smak kan du blande majones i rømmeblandingen.

Kommentarer

  Legg til kommentar