Julesild med sennep

Julesild med sennep

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Hjemmelaget sild på glass smaker fortreffelig. I tillegg er det enkelt å lage. Sennepssilden bør stå i minst 24 timer før den serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss god sennep
½ ts salt
¼ ts hvit pepper
2 ts sukker (kan sløyfes)
3 dl TINE Seterrømme
3 ss finhakket dill
4 stk fileter av kryddersild

Slik gjør du det

    1. Rør inn sennep, salt, nykvernet pepper og ev. litt sukker i rømmen. Finhakk dill og bland det godt i til du får en fin saus.
    2. Skyll sildefiletene og tørk dem med papir (dersom de er for salte bør du legge dem i vann en stund). Skjær silden i skrå stykker og ha de i rømmeblandingen.
    3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill og biter av sild på toppen av glasset. Sennepssilden bør få stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig gjennom hele julen.
Tips!

Ønsker du en litt mildere smak kan du blande majones i rømmeblandingen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Iselin

    3 år siden
    Hvor lenge holder denne seg i kjøleskapet?

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Iselin, Jeg vil ikke anbefale deg å lagre sennepsild mer en 4 uker. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat