tablecloth-basil
Julesild med sennep
(12)

Julesild med sennep

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget sild på glass smaker fortreffelig. I tillegg er det enkelt å lage. Sennepssilden bør stå i minst 24 timer før den serveres.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ssgod sennep
½ tssalt
¼ tshvit pepper
2 tssukker (kan sløyfes)
3 dlTINE Seterrømme
3 ssfinhakket dill
4 stkfileter av kryddersild
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Rør inn sennep, salt, nykvernet pepper og ev. litt sukker i rømmen. Finhakk dill og bland det godt i til du får en fin saus.
    2. Skyll sildefiletene og tørk dem med papir (dersom de er for salte bør du legge dem i vann en stund). Skjær silden i skrå stykker og ha de i rømmeblandingen.
    3. Ha sennepssilden på en krukke eller et glass, og pynt gjerne med litt ekstra dill og biter av sild på toppen av glasset. Sennepssilden bør få stå i minst 24 timer før den serveres. Oppbevares kjølig gjennom hele julen.
blue heart
Tips!

Ønsker du en litt mildere smak kan du blande majones i rømmeblandingen.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff